Кюфтета на скара

Кюфтета на скара
Кюфтета на скара
Кюфтета на скара
Кюфтета на скара
Кюфтета на скара
Кюфтета на скара

Кюфтета на скара

малки 80гр.

големи 100гр.

Данни
Артикулен номер
260397