Добре дошли в нашия сайт. Винаги сме на разположение да ви съдействаме при нужда.

Контакти: 0885699799

Погребение
Погребение

Погребение

Поради зачестилите запитвания, ви уведомяваме, че траурна агенция "ИНО" гр. Троян извършва транспорт и погребения на починали със Ковид-19, при спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания и дезинфекции. 
Цялостно организиране на погребения

Траурна агенция "ИНО" извършва цялостно обслужване на ритуала по погребението - от кончината на вашите близки, до кетъринга след погребението. Позвънете и ние ще Ви помогнем с всичко, с каквото можем в този тъжен миг!

Погребението се извършва най-рано 24 часа след смъртта. Народът ни прави това на втория ден.
Изнасянето става през централната, главната порта. Тялото (ковчегът) се изнася през вратата от чужди хора. Когато починалият е християнин, тялото винаги е обърнато с краката на изток.

За извършване на погребение е необходимо:

-установяване на смъртта от лекар и написване на съобщение за смърт, изваждане на смъртен акт, ковчег, свещи, траур за врата, шалчета за най-близките, хавлиени кърпи за носачите на ковчега, иконки, кръстчета, жито, вино, църковно покривало, драперии за ковчега, граждански ритуал, църковен ритуал, уреждане на ден и час за погребение и още много други стоки и услуги.

За тази цел е необходимо поне един човек от обкръжението на покойника да не бъде до него в последните му земни часове. Ето защо, обръщайки се към нас, вие сваляте този товар от плещите си. Прехвърляйки вашите задължения върху нас, вие ще можете подобаващо да отдадете своята почит на вашите близки, а ние от своя страна да поемем грижите за всичко това.

 

Данни
Артикулен номер:
770666
Коментари
Няма коментари за продукта