Добре дошли в нашия сайт. Винаги сме на разположение да ви съдействаме при нужда.

Контакти: 0885699799

За нас
За нас

За нас

     Агенцията е създадена през 1999 год. и вече 24 години работим за вас. Като първата в Троян и региона денонощна траурна агенция и до сега работим в името на нашите клиенти. Ние се е превърнахме в необходима, неразделна част от нашия живот, в жива връзка между хората тук, на земята и тези - от вечността.

         През 2004г. ТРАУРНА АГЕНЦИЯ “ИНО” стана член на СЪЮЗА на ПОГРЕБАЛНИТЕ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ, където бяхме приети единодушно заради коректната си работа и съвестното отношение към клиентите си.  Многократно сме се отзовавали безплатно, във който и да е град в България, когато в тежки моменти е имало нужда от нашата помощ и съдействие.

         Екипът на траурна агенция “ИНО” е завладян от стремеж към съвършенство и непрекъснато разширяване и подобряване на траурните услуги и стоки, предлагайки на своите клиенти пълно и комплексно обслужване в труден за тях момент. Предлагаме и гъвкава система от цени, стоки и услуги, съобразени с възможностите на хората. Разполагаме с всички необходими стоки за погребение и помен - ковчези, кръстове, венци, некролози, ламиниране, свещи, шалчета, жалейки, хавлиени кърпи, драперии, икони и всичко останало.

         Посещавайки нашият офис ще бъдете информирани за всички общински и административни такси, които ви предстои да заплатите, както и за нашите цени на стоки и услуги в частност. При нас всичко е прозрачно и с фиксирани цени. Никога през дъгогодишната си работа не сме си позволили да променяме цените според хората и тяхното финансово състояние.  Агенцията ни осигурява възможно най-добро качество в траурните услуги. Знаем, че е изключително важно за семействата, които обслужваме, да бъдат добре информирани. Имаме компетентност, професионализъм, човечност, дискретност. При нас ще намерите топлина, разбиране и уважение.

         Предлагаме богата гама от подавки - различни варианти подредени в каталог. Клиентите сами могат да комбинират продуктите в зависимост от това, какво е обичал да консумира приживе покойникът.

         В офисът на траурна агенция “ИНО” можете да изберете и поръчате за изработка черно-бяла или цветна порцеланова снимка за паметник, паметници, огради. Извършваме озеленяване и поддържане на гробни места и др.Посетете ни повече информация и подробности. Нашите служители ще отговорят на всички ваши въпроси и могат да ви дадат компетентен съвет.

         Считаме за полезно да Ви уведомим, че в деня на болка и мъка от загубата на близък човек, вие можете да се доверите на грижите на траурна агенция “ИНО”. Ако имате нужда от съвет или помощ - не се колебайте да го направите по всяко време. В наше лице ще срещнете един почтен и професионален партньор, който няма да Ви разочарова в труден момент, а ще поеме Вашите грижи като свои. Често чуваме от своите клиенти думите "Благодарим ви, че ви има. Нямаше да се справим без вас". Това за нашата фирма е най-голямото признание, което един професионалист може да чуе.

         24 часа, 7 дни в седмицата - екипът на ДЕНОНОЩНА ТРАУРНА АГЕНЦИЯ “ИНО” е готов да работи за Вас.

Данни
Артикулен номер:
440444
Коментари
Няма коментари за продукта